Zalmsalade met croutons

Zalmsalade met croutonsBenodigdheden: Voor 4 pers
4 voorgebakken meergranen broodjes
6 tomaten
2 kleine rode ui
6 eetlepels olijfolie
2 blikje rode zalm
2 eetlepel citroensap
2 zakje eikenblad melange

Bereidingswijze:
De broodjes en tomaat in blokjes snijden. De uien pellen, en halveren en in dunne plakjes snijden. In praadpand met antiaanbaklaag 2 eetlepels olie verhitten en de broodblokjes hierin rondom bruinbakken. Intussen zalm afgieten, van graatjes en velletjes ontdoen en in schaal met een vork losmaken. De rest van olie, citroensap, tomaateblokjes en ui door zalm scheppen, op smaak brengen met zout en peper. Doe de melange in de dieppe bord en doe er het zalmmengsel op en strooien er dan de warme broodblokjes (croutons) over.
groeten Christiaan

 
Gepost op maandag, 23 sep 2013

Laat een reactie achter