Taart met kip en champignons

Benodigdheden:Voor 4 pers.
1 bladerdeeg
1 citroen
3 kipfilets
1 eetlepel  olie
5 takjes peterselie
1 doosje Champignons de Paris
2 sjalotjes
30 gram boter
3 eieren
25 cl verse room
100 gram geraspte kaas
nootmuskaat
peper en zout

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220 ° C Doe de bladerdeeg  in een bakvorm de blanco 10 minuten. Was de citroen. Bewaar de schil en pers het sap uit. Snijd de kip in kleine blokjes. Giet er het citroensap en de schil over. Voeg er de olie, peper en zout aan toe en meng dit. Was en hak de peterselie. Pel en snipper de sjalotten.  Smelt de boter in een pan. Voeg de in blokjes gesneden kip en laat ze bruin voor 5 minuten. Haal van het vuur. Doe de sjalotten in de pan. Zodra ze zijn doorschijnend, voeg champignons. Kook dit 5 minuten op hoog vuur. Verwijder het kookvocht en doe er zout en peper bij .klop in een kom, de eieren met room, peterselie en nootmuskaat. Zout en peper. Voeg er de champignons en sjalotten bij. Lijn van de taart van Zwitserse kaas. Bestrooi met blokjes kip. Giet het apparaat. Bak gedurende 15 tot 20 minuten.
Groeten Christiaan

Gepost op zaterdag, 30 jul 2011
Print dit bericht Print dit bericht

Laat een reactie achter