Druivenpitolie

Druivenpitolie wordt aan 100% verkregen uit de persing van druivenpit jes uit de Provence. Zij is natuurlijk rijk aan vitamine E, essentiële vetzuren omega-6 en zij bevat eveneens een sterk gehalte aan omega-9. Zij is hoofdzakelijk rijk aan onverzadigde vetzuren maar haar rookpunt is voldoende hoog genoeg om het te gebruiken bij het koken voor een evenwichtige voeding door U te helpen uw slechte cholesterol te verminderen. Druivenpitolie is een olie dat zeer bestand is tegen hoge en lage temperaturen. In de keuken maakt de druivenpitolie als anti cholesterol olie deel uit van de meest hygiënische oliën. De druivenpitolie bevat genoeg eenvoudige suikers, vitamines, oligo elementen en minerale zouten om als één van de rijkste natuurlijke producten beschouwd te worden.
Druivenpitolie past uitstekend voor de bereiding van vinaigrettes. Zij is eveneens aangegeven voor de bereiding van mayonaises, zij neemt goed en verstart niet in de ijskast. Zij is ideaal bij salades, diverse rauwkost en kan gebruikt worden voor vlees- en vismarinades. Aan hoge temperatuur, zal zij een smakelijke fondue en knapperende aardappels geven. U kan dus frieten, gezouten- en gezoete beignets verwezenlijken. Ze is: ideaal voor gebruik In de pan, in de oven, in de braadschotel voor het braden van groenten, vlees, gevogelte en vis, om te stoven, te grillen en te wokken. Ze past eveneens om allerlei gebak te verwezenlijken. Deze gulzige en gemakkelijk te verteren olie biedt alle adel en plezier van de wijngaard voor een hedendaagse keuken, licht en smakelijk. Gezien zij licht van kleur en smaak is, wijzigt de smaak van de ingrediënten niet.
Groeten Christiaan

Laat een reactie achter